Cirklar och trianglar

I fredags hade vi förfest hemma hos flickvännen innan vi drog i väg på månadens gayklubb. Det var väldigt trevligt på förfesten. Dagen till ära hade jag inhandlat ett stycke bacardi apple, sprite och en vinare som jag och tjejen delade på. (Vi mådde inte bra dagen efter kan tilläggas.) Bästa killpolaren och hans polare kom samt tjejens jobbarkompisar. Bland dessa fanns en av hennes bästa kompisar, H. Jättetrevlig brud! Vi har pluggat samma sak, vi är långa båda två, vi är lite smått bittra på våra småsystrar som fick lockigt hår och söta fötter, och vi har dessutom varit smått involverade i samma tjej. Där har vi kvällens första triangel. Vem vet, vi kanske har fler likheter än så? Sjukt rolig tjej i alla fall!

Väl inne i stan kom vi till insikt om att det måste ha varit väldigt lite människor ute eftersom det var noll kö fast klockan var mycket. Det gjorde inget eftersom vi såg dubbelt allihop ändå. Det var trevligt på klubben. Vi dansade omkring och stojade för fullt. Bruden M var också där. (Mitt ex som jag numera är bästa kompis med.) Hon gick fram och kramade min nya flickvän. Alla blev nog lika förvånade. Inte minst min flickvän och Bruden M själv.

Alla i cirkeln var däremot inte där denna kväll. Endast  nummer 1, 2, 4 samt 7. Det kan förklara varför kvällen var förhållandevis lugn. Cirkeln* består av följande brudar:

1. Jag "A"
2. Min tjej "B"
3. Hennes ex "C"
4. C:s ex "D"
5. D:s ex "E"
6. E:s ex "F"
7. F:s ex Bruden M. (Mitt ex).


Cirkeln sluten.

Jag hade lovat Bruden M att inte hålla på med flickvännen framför ögonen på henne. För den goda sakens skull. Och för husfridens. Det gick bra ganska länge. Sen blev det strömavbrott. Musiken dog och discolamporna stannade. Mitt i dramat fick jag en liten puss som blev till en liten till och precis då (så klart) gick Bruden M förbi. Jag såg henne i ögonvrån och tänkte "shit, nu blir det livat." Men hon gick istället. Och tog med sig en tröstande donna hem.

Och nu kommer vi till det roliga. Dagen efter ringde jag till Bruden M och bad på mina bara knän om förlåtelse, och så berättade hon om sin lilla triangel. Hon lyckades nämligen gå hem med syrran till en av hennes andra flirtar och nu vet hon inte riktigt hur hon ska ta sig ur knipan. Igår träffade hon den första systern igen. Det ska bli intressant att följa utvecklingen med de här två systrarna. Lesbiska intriger på hög nivå.

Det är så härligt att ha rätt. För två månader sedan när alla pratade om mig och var arga över mitt förargelseväckande beteende att lyckas bli kär i min nya flickvän trots den höga halten förbjuden kärlek, visste jag någonstans att pratet skulle lugna sig så fort någons annans intriger uppdagades. Och mycket riktigt. Den senaste tiden har nummer 3,4,5,6 och 7 i cirkeln haft så många intriger för sig att ingen numera reflekterar över mig och tvåan (min flickvän.) Jag känner dig så väl, kära flatvärld.

Nu är flickvännen på jobbet och jag ska tvätta hennes och mina kläder i hennes tvättstuga för första gången. Jag antar att vi tar ett nytt steg i relationen idag.


* Cirkeln är beskriven i förenklad version och skall icke antagas sakna fler dimensioner och krångliga genvägar, interna cirklar, krusiduller och en och annan fnurra på diverse trådar.

Kommentarer
Postat av: Manuela

ja, denna härliga men smått perversa lilla ankdamm som man plaskar omkring i.. om två veckor åker jag upp och kollar in stockholms flatutbud *s*

Postat av: Norrländskan

Din blogg är helt underbar tjejen! Jag är FAST! :)
Det gäller att hålla tungan rätt i munnen i denna lilla flatvärld. Bokstavligt talat.
Keep up with the good stuff!
Hälsningar från hemlig beundrare! ;)

2007-09-03 @ 15:44:07
Postat av: Femmelicious

Manuela: Hoppas du får kul i Stockholm och att stockholmsflatorna är snälla ;)
Norrländskan: Tackar så mycket, det värmer ska du veta! Vem vet, du kanske rent av ingår i cirkeln? ;)

2007-09-03 @ 19:07:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback