Resväskan är packad

Nåja, snart i alla fall. Jag och flickvännen åker till London i morgon kl 09.00. Vi tar bussen ner till Arlanda klockan 00.20. Så alldeles snart alltså. Flickvännen har redan packat och är just nu ute och tränar sitt damlag i fotboll. Själv går jag runt och funderar på hur kallt det är i London vid den här tiden.

Jag har aldrig varit i London. Det ska bli spännande! Vi ska träffa flickvännens bästa kompis och bo hos henne. Hon bor tillsammans med typ fem tjejer och de delar på en trea. Vi ska få låna en italienskas rum. Hon tror att vi bara är väldigt bra kompisar. Flickvännens kompis har inte talat om för någon att vi är tillsammans. Det här kommer att bli spännande. Man är ju så van att alla i Sverige (nästan ialla fall) ser det som helt naturligt och nästan lite spännande, så att få en reaktion åt motsatt håll skulle jag inte alls vara van. Men vi får se. Jag tror det kommer gå strålande!

Nu ska jag fortsätta packa. Hittar jag en dator kanske jag kan blogga från London.

Vem vill ha en snopp i ögat?

Jag anser att det inte är något fel i att vara stolt över sin kropp om man är nöjd med den. Det är väl jättebra. MEN. Om man nu råkar vara väldigt nöjd med sitt könsorgan, måste man då vara så himla stolt över det att man känner ett måste att fota det och lägga upp det som presentationsbild på QX? Jag förstår inte det där. Alltså, vem nappar på en liten miniatyrbild på en kuk som allt för ofta är tagen på ett ytterst oestetiskt och smaklöst sätt. Jag frågar, vem?

Eftersom jag pluggar ämnen inom PR och marknadsföring så har jag stor förståelse för person-PR. Att man på bästa sätt vill marknadsföra sina styrkor och det man är bra på. Men om man väljer att marknadsföra enbart sitt könsorgan (utan t.ex. tillhörande kropp, eller i alla fall en vettig bildtext som ändå berättar att det finns en hjärna bakom kuken) så känns det som att personen i ett desperat försök att få uppmärksamhet gör det yttersta för att penetrera din hjärna så gott nu en liten sketen bild kan.

Alltså, vad får snoppbäraren ut av det?

Nu kanske jag är lite väl hård mot kukarna i vårt samhälle igen. MEN, saken är den att jag mig veterligt inte sett en enda presentationsbild innehållande en uppfläkt fitta.

Alltså, könsorgan är väl inte sexiga enbart i sig själva? Det är väl allt runtomkring som gör dem sexiga? Har jag rätt? Varm hud, glittrande leenden, lena magar, ögon som förtrollar, det är väl helheten som gör kroppsdelarna? Inte sant?

Nu har jag tagit bort sexbildsfunktionen på QX. Jag är trött på att få snoppar i ögonen hela tiden.

Min uppsats börjar bli relativt fyllig vid det här laget. Idag intervjuade jag en kommunikationsansvarig för en attitydkampanj för ungdomar. Sjukt intressant. Så nu ska jag sätta mig och transkribera (lyssna på bandet och skriva ner intervjun ord för ord) och förbanna att min egen röst inte låter lika cool på band och för andra som den gör i mitt eget huvud.


Att alltid kissa efter sex

Det måste man. Annars får man urinvägsinfektion, säger min doktor. Men hur kul är det egentligen? Det finns tyvärr få saker som är så sköna som att ramla ihop i varandras armar efter varsin dunderorgasm och bara somna. Men nä, då måste man göra ett helt projekt av att gå upp, gå på toa, kissa fast man inte är kissnödig och tvätta sig. Jaha och så var man pigg igen.

Jag är en tjej som har sex med tjejer och alltid hävdar att sex med en tjej är minst lika mycket sex som vilket annat sex som helst. Däremot, när det är till min egen fördel, försöker jag alltid hitta kryphål i fenomen som inte gynnar mig själv. Alltså, vad i själva sexet är det som gör att man måste gå och kissa efteråt? Finns det till exempel fler bakterier på en snopp än vad det gör på fingrar? Logiken säger i och för sig att fingrar borde vara det mest bakteriefyllda på hela kroppen eftersom vi pillar på allting runt omkring oss med dem. Men ändå, det betyder ju då att man måste gå och kissa varje gång om man pillat på sig själv också. Men det kanske alla gör också, så vad vet jag?

En kompis till mig kläckte för ett tag ur sig att "det är mycket skönare när han bara slickar mig för då slipper jag gå och kissa efteråt och kan bara somna (garv.)" Men tungan borde ju innehålla minst lika mycket bakterier? Eller?

I och för sig är det ganska skönt att gå upp och tvätta av sig. Den som har somnat med glibbigt glidmedel och vaknat upp och känt sig som ett slickat frimärke som fastnat i lakanet vet vad jag pratar om.

Stockholm på torsdag!

Ex-hysteri del 2

Förra helgen var brudarna E och S här och hälsade på gaylivet här uppe i Norrland. Kul med finflatsfrämmande från Stockholm! Här var det nästintill snökaos, men de trotsade vädergudarna och körde bil ända upp. Vi åt lite mat innan folket kom till förfesten. Sambons ex och hennes flickvän kom, mitt ex var också här, bästa killpolaren och kompisen som numera går under uppsatsskrivarnamnet "Stressan." Rina och Steza var här en snabbis. (Poängteras bör att de sistnämnda tu kom först av alla. Något som i princip aldrig tidigare inträffat.)

Runt norrländsk utgångstid, alltså vid cirka halv tolv, halkade vi inåt centrum. Jag kände ännu en gång vad härligt det är att ha flyttat när man tar sig in till torget på ungefär åtta minuter. (Nio när det är snorhalt. Sex och en halv när asfalten är torr och man ska hem och är kissnödig.)

Det gick bra med alla exen ännu en gång. De tyckte att vår lägenhet var fin, även om de klagade över att vi bor högst upp utan hiss. De tar tillbaka det när vi har stans snyggaste rumpor, lugnade sambon mig.

Väl ute på klubben dansade vi hela kvällen. I alla fall jag och flickvännen. Tre halvstrippande tomtar förstörde däremot stämningen med att försöka förvandla dansgolvet till allsång på skansen med tipp tapp tipp tapp. Vi träffade ytterligare ett ex till mig. Flickvännens (som aldrig tidigare sett henne) enda reaktion var: Vad lång hon är! Och det kan väl stämma i och för sig. Hon är den enda av mina flickvänner som faktiskt varit längre än jag själv.

Min flickväns och mitt gemensamma ex var också där. Hon hatar oss av förklarliga anledningar eftersom hon varit kär i oss båda (dock under olika perioder) och vi har dumpat henne ganska fett, för att sen bli tillsammans med varandra. Eftersom hon var kär i min flickvän senast är det jag som fått utstå det mesta hatet. Jag trodde däremot att hon kommit över det där en smula. En varm irish coffee över halva tröjan tydde på något annat.

Två skållade tuttar senare dansade jag iväg med flickvännen igen och levde om så pass att jag hade träningsvärk i rumpan och låren dagen efter. En futtig liten drink över halva mig var inte nog för att dra ner mitt goda humör.

Mitt ex som var med på förfesten syntes till senare under kvällen med tungan instoppad i min nuvarande chefs mun. Man slutar aldrig att förvånas.

Här sitter jag i soffan med datorn i knät och med noll inspiration till min kandidatuppsats. Men jag måste sätta igång nu. På torsdag har jag fler intervjuer i Stockholm. Kanske ska passa på att besöka någon annan sexaffär då.