Kan man bli kär på nytt i en ny frisyr?

Min sambo A har klippt sig. Det är kortare runt ena örat och axellångt och väldigt uppklippt i resten av håret. Det är riktigt snyggt! Jag blev nästan blyg när hon gled in på mitt kontor i torsdags. Hon gick in och pratade med min kollega/polare L och jag stod bara som ett fån och betraktade henne och kunde inte komma på något smart att säga. Det kändes ungefär som första gången jag träffade henne när jag helt ogenerat började prata om vitmålade pallar. Hur kan en sån sak vara det första man kommer på att prata om?!

Hon är cool min A. Och så het så man bara kan smälla av!

Förövrigt så har jag designat kondompaket som ska användas på en mässa om två veckor. När vi började arbetet med kondomerna pratade vi målgrupper och funktion. Någon sa då "men vi får ju inte glömma att kondom inte bara skyddar mot sjukdomar, man måste tänka på målgruppen som skyddar sig mot graviditet också." Jag satt förbryllad och undrade vad han menade innan det gick upp för mig att jag nog har grottat ner mig alldeles för långt i homoträsket som inte längre ens reflekterar över att vissa som har sex  med varandra faktiskt kan bli med barn.

Vi har utökat familjen

Nu är vi stolta ägare till en jättefin sandfärgad bil! Det är en Renault Megane bla bla bla (några siffor och bokstäver som jag varken minns eller förstår.) Det är en 2008 som bara gått drygt 3000 mil så den luktar fortfarande nybil. Vi hade tänkt köpa en bil i 50.000 kronors-klassen. Men det gjorde vi inte, utan nästan tripplade den summan... Men däremot fick vi 10.000 kr i rabatt i miljöbilspremie. Klart man ska tänka på miljön! Så på något underligt sätt kändes det i bilaffären som att vi TJÄNADE 10.000 spänn. Vi funderade lite kritiskt angående detta när vi sedan var på banken och förde över pengarna. Men då var vi redan så kära i bilen att vi tänkte "äsch, det är den väl VÄRD". Gud vad lurad man är egentligen.

Nu väntar jag bara på att flickvännen A ska ta körkort så att vi faktiskt har behov av bilen också. Jag bor ju bara tvärs över gatan från mitt jobb så just nu kommer vi ju bara att åka och handla med den när vi är lata och inte orkar gå in till stan som tar 10 minuter. A kommer däremot dra ner restiden till och från jobbet med typ en timme när hon väl tar körkort.

Det roligaste med bilen är att det inte finns någon nyckel utan det är ett litet kort man stoppar in och sen trycker man på en startknapp så startar bilen. Roligt! Fast ganska opraktiskt eftersom kortet är bra mycket större att släpa på än vad en bilnyckel är.

Jag känner mig så vuxen som har en egen bil som man inte måste lämna tillbaka när man har kört färdigt!