Kåt av rödvin?

Nu sitter jag med ett glas rött, brieost och kex. Äntligen fredag. Äntligen lite ledig. Snart ska jag iväg till Bruden M. Hon är helt underbar, har jag sagt det någon gång? Det kanske blir karaoke även idag. Inte för att jag brukar vara den första att kasta mig över micken. Hon är dock aldrig sen med att riva av en härlig Vem tänder stjärnorna. Jag funderar på att spela in henne och använda som ringsignal, just för att jag aldrig mer ska råka blanda ihop min egen ringsignal med någon annans och råka svara fast det inte är min mobil som ringer. Hatar när det händer. Det mäter högt på min pinsamtometer. Jag brukar låtsasprata en stund för att folk ska tro att min mobil faktiskt också ringde. Tyvärr brukar jag i dessa stunder alltid få ett samtal mitt i samtalet och blir således avslöjad.

Tillbaka till mitt rödvin. Är det ett allmänt känt fenomen, eller är det bara jag som blir kåt av rödvin? Och vad är det i rödvinet som gör att man/jag blir kåt? Eftersom rödvin är min egna viagramedicin så undrar jag huruvida det är smart av mig att dricka det innan jag ska vara social och trevlig med Bruden M. Jag hoppas att vanligt hyfs och heder ska hålla mig ifrån allt för låga skämt och tjyvnyp. Annars bussar hon väl sin galna katt på mig.

Problemet med rödvinskåthet är att när man väl är kåt och ska till att leka sängkammarlekar så brukar kåtheten övergå i en trötthetsfas i stället. Så tyvärr har jag inga fina rödvinssexminnen. Jag har alltid lyckats somna innan allt rajtan tajtan ens hunnit starta. Så med andra ord är rödvin ett säkert sätt att hålla fröken Klitoris i brallorna eftersom man hinner somna innan hon fått sin vilja igenom.

Sen vill jag passa på att tacka för alla kommentarer som slinker in lite nu och då. Jätteroligt!

Kommentarer
Postat av: lebben på webben

Rödvinskåthet ja. Du är icke ensam. Jag har en enorm passion för rödvin (kanske pågrund av just nämnda bieffekt.) För mig kommer dock tröttheten efter ett eller två glas, så tar jag ett till försvinner den och jag styrs enbart av lust, därför har jag många goda minnen till rödvinskvälar. ;)

Postat av: cecce

haha, man kanske borde börja dricka rödvin! Smaken är ju dock inte den bästa enligt mig, men kan man blanda vitt vin med fruktsoda så borde man väl kunna hitta nåt bra till rödvin också, eller hur?

2007-02-18 @ 07:45:29
URL: http://everybodyleaves.blogspot.com
Postat av: Femmelicious

Alltså, rödvin... Det är livsfarligt. Här sitter jag på måndagen och kan bara konstatera att fredagen blev.. ja.. annorlunda.

2007-02-19 @ 08:29:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback