Flatorna i trapphuset

Igår var jag och Vackra A ute och race:ade i min supercoola gamla Volvo. Vi skulle hälsa på hennes polare, käka lite mat och glo på L word. Vi stannade utanför och hånglade loss på parkeringen. Det var skymning, så vi hade ingen publik. Trodde vi i alla fall.

Vi gick tre meter till och möttes i fönstret av två pubertetsstinna tonårspojkar som stod där och glodde, buffade på varandra och fnittrade och flinade helt hysteriskt. Vi öppnade ytterdörren och klev in i trappuppgången. Vi hörde några snabba älgkliv och dunsar och plötsligt blev titthålet i pojkarnas ytterdörr svart.

Jag suckade lite förstrött och log in i titthålet, pekade och blinkade med ögat och posade en puss med läpparna. En vild duns hördes och ett gällt tonårspojksfnitter* bröt ut. Jag och A började också garva och gick förbi och uppför trapporna.

Det var förmodligen deras första nära-lesbiska-upplevelse och jag tänkte att det var ju bra att de fick valuta för sina smygtittarfasoner. De kommer troligen gå runt på skolan och berätta om de två lesbiska brudarna som hånglade utanför deras fönster och det kan jag väl bjuda på. Vill de sola sig i min lesbiska glans, så var så god. Hoppas de får kompisar eller nåt.


* Ett nytt begrepp som skapades just i från denna händelse.

Kommentarer
Postat av: Lintin

Detta kommer dom säkert minnas resten av livet, vilken god gärning ni gjorde utan att veta om det haha..

Postat av: Femmelicious

Haha, man får hoppas det :)

2007-08-08 @ 18:42:23
Postat av: ida

Klockrent ;P

2007-08-20 @ 14:03:40
URL: http://iddaas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback