"Jag är ju inte så värst lesbisk"

Är hemma med feber och försöker underhålla mig själv på bästa sätt för att inte rastlösheten ska sätta klorna i mig. Hamnade i en massa gamla mappar på datorn där en wordfil med namnet "Gamla Lunarstorm-dagböcker" återfanns. Spännande, tänkte jag och började läsa.

Vilken intressant tidsresa det var! Mitt femtomåriga jag log åt mig mellan raderna och jag kände stor vördnad för den här lilla coola fjortisen som trodde att världen kretsade runt henne. Jag skrev om mina älskade pojkvänner, knäppa klasskamrater som jag "aldrig mer skulle prata med", inskränkta föräldrar som "inte fattar nånting" och ständigt med en underton av att känna mig totalt missförstådd av omvärlden.

Med ett tioårigt facit i handen är det ganska lustigt att se hur det gick sedan. Att "Jag älskar dig för aaalltid" och "Jag kan inte leeeva utan dig" var ganska stora överdrifter var något som jag aldrig kunde gissa då, men som framstår som ganska gulligt så här i efterhand.

Vad sägs om facit till detta inlägg till exempel?

"My ex made me a lesb..." Torsdag 2 augusti 2001
Hej alla! Har just kommit hem efter att ha varit borta som vanligt.. Är det någon som har sett en t-shirt med texten "My ex made me a lesbian"? I så fall skulle jag vilja veta var! Inte för att jag är så värst lesbisk, jag har ju pojkvän så att! Men mitt ex var så knäpp, så det vore ju jättekul!

Varför inte Salem??

Jag är lite... Besviken. Stort plus för Annas dojjor dock. Det blir nog bra.

Mello

Jag är kär i Salem. Det känns lite förvirrande eftersom jag är flata. Men vad gör man? Jag röstar!

Stolthet på fingretHär är mina nytillverkade silverringar. Två släta, en med stansad text PRIDE och en med en liten CZ-sten i. Synd att jag bara har tio fingrar...

Annars händer inte så mycket. Sambon är på fotbollscup i Jönköping och jag sitter hemma, är snorig och febrig och tittar på Let's dance. Jag blir utmattad bara av att höra tv:n i bakgrunden.

--- 

"J", kul att du gillade armbandet jag la upp senast! Jag försökte svara i din blogg men lyckades inte hacka mig förbi "kommentera som-rutan". Jag har inte sålt några av mina smycken ännu, men visst går det att ordna om det är så att någon vill ha ett. Du kan väl höra av dig på
femmelicious@live.se om du är intresserad.

Ställa in skolbalen för att hindra ett lesbiskt par från att gå?

Var är världen på väg? http://on.cnn.com/aC4GGi