Jag får finfrämmande i jul!

Pratade med min vän T i förrgår. Hon mådde bra och hade precis börjat på sin nya tjänst och jobbade för fullt där nere i Jönköping. Det känns som år och dar sedan vi pluggade ihop här uppe. Men ändå går tiden så fort. Det är konstigt. Hursomhelst så pratade vi en stund och sedan avslöjade hon att hon kommer hit upp till Norrland i mellandagarna! Det ska bli så himla kul! Saknar henne massor!

Idag har jag suttit i möte precis hela dagen och pratat om hur vi på kommunikationsavdelningen där jag jobbar ska lägga upp vårt framtida arbete och hur vi ska dela upp ansvarsområden. Jag kommer troligen att bli ansvarig för events och direktmarknadsföring. "Ansvarig"...det låter så vuxet!

Mera naket tack!

I fredags var jag på finpartaj. Finpartaj som i "Klädsel: Kavaj". (Behöver jag tala om att jag sällan är en person som får fina inbjudningar med klädkoder? Jag är nöjd om jag får ett halv förståeligt T9-skrivet SMS med orden: "Fest! Ta med egen dricka!") Men nuförtiden är man ju en sån här som sitter på kontor och arbetar, och därför ibland får frottera sig med det fina folket i slips och kavaj. Det var intressant. Det delades ut fina priser, till bland annat årets marknadsförare (på lokal nivå, ska tilläggas) och andra saker. Jag vann i lotteriet och fick två teaterbiljetter så jag var mer än nöjd!

Jag fick förövrigt googla "Klädsel + Kavaj + för tjejer" för att ha en aning om vad jag skulle ha på mig. Klänning, kjol eller byxdress var det Wikipediska svaret. Glöm det, tänkte jag och hade på mig svarta brallor och en rutig topp som visade mycket tuttar. Väl på det fina partajet kunde jag strax konstatera att det var ett rejält underskott på tuttar överhuvudtaget. Däremot var det ett större överskott på män i åldern 50+. De tuttar som eventuellt fanns där var väl gömda bakom tillknäppta kavajjackor. Jag tror att jag syntes ganska bra.

Men ingen har väl tackat nej till lite naket förr, så vadå. Det bjuder jag på.