Ett vuxenpoäng till

Häromdagen missade ni en rolig syn. Jag och flickvännen och hennes pappa åkte iväg för att inhandla ett stycke diskmaskin. Jag har önskat mig en hur länge som helst. Jag ville slippa diska och sambon ville slippa ha dåligt samvete över att det är jag som diskar. (Hon tränar ju bara sitt nedrans fotbollslag hela tiden. Dessutom är jag så petnoga, så jag har råkat säga: "Ehh du missade lite där" varpå hon sagt: "Ja men gör det bättre själv då!" och jag har trott det var en utmaning och antagit den, utan att fatta att det bara var ett trick.)

Hursomhelst. Hennes pappa åkte med oss på fyra ställen innan vi hittade en som var tillräckligt fin/bra/billig. Sedan fick vi ringa hennes andra pappa för att få hjälp med frakt och att bära upp den till lägenheten. (Fjärde våningen utan hiss.)

Alltså, det lät som två bögpappor. Det är inte riktigt så, utan en riktig pappa och en bonuspappa. (Hennes mammas nuvarande man.) Ibland verkar det lite som att de inte riktigt gillar varandra. I och för sig kan jag förstå det om man har varit gift med samma kvinna. (Jag hatar också alla mina föredettingars nya samt mina nuvarandes ex.) Det bildas liksom en liten maktkamp om vem som är bäst.

Det gjorde ju saken ännu roligare eftersom båda två ville vara bättre än den andra på att bära och installera en diskmaskin. Flickvännen gastade att jag skulle hämta kameran, men jag vågade inte. Sedan till slut var diskmaskinen uppburen och även placerad under diskbänken. När den äntligen satt på plats så råkade jag hitta små runda plastfötter som visst skulle sitta under maskinen. Då suckade papporna båda två och så fick de dra ut maskinen igen.

När de äntligen var klara och båda två ansåg att de hade stoltheten i behåll reste de sig och torkade av pannorna på ett sånt där manligt sätt. Varken flickvännen eller jag vågade kommentera att diskmaskinen verkade luta en aning åt höger.

Nu har vi i alla fall en diskmaskin och ännu ett stort vuxenpoäng!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback