Lesbisk sex-work out: Armar och mage

Det är inte alltid så roligt att gå på gym. Därför satte jag och min sambo oss ner och filurade ut diverse sexställningar (under ganska mycket garvande) man kan använda sig av för att få en allsidig styrketräning för hela kroppen samtidigt som man har sex. (Lite för att lura sig själv till träning genom njutning.) Hon jobbar inom sportbranschen och jag... äsch, jag har väl ingen specialitet förutom att jag är ganska sexfixerad, så vi tänkte att då slår vi våra kloka huvuden ihop!

Jag är ju dessutom utbildad kommunikatör till våren, så om våra idéer blir världsrevolutionerande (vilket vi nästan tar för givet att de kommer bli!) så kan jag ju jobba med att ta fram en stor kampanj, medan hon kan föra in den i sportbranschen! Vi kompletterar varandra så bra min sambo och jag. Ja det här har vi kommit fram till i nuläget:

Dagens lektion är armar och mage!*

1. Den lodräta 69:an
Beskrivning:
Den ena partnern ställer sig på armar mot en vägg. (Att först ställa sig på huvudet och sedan pressa upp kroppen med hjälp av partnern är en variant.) Den armstående särar lite på benen medan partnern tar ett stadigt grepp om dennes lår. Beroende på hur långa de båda är kan den som står upp antingen stå upp på fötter eller på knä. Börja slicka. (Byt efter en stund när den upp-och-ner-vände börjar klaga på för mycket blod i huvudet.) För att öka svårighetsgraden kan den som står upp-och-ner göra armhävningar. Men det är lite överkurs.
Svårighetsgrad:
Svår, kräver viss förkunskap, (eller en hel del tålamod.)

2. Erotiska armhävningar
Beskrivning:
Lägg din partner på ett plant underlag. (Säng, bord, golv, vad ni nu har.) Spänn kroppen och gör en armhävning ner till hennes mun och kyss henne. Upprepa.
Svårighetsgrad:
Ganska enkelt. Knästående är okej.

3. Magtränarpull
Beskrivning:
Sitt på golvet med benen i utsträckta och låt din tjej sitta framför dig med ryggen mot ditt bröst. Ha alltså benen och armarna runt henne. När hon lutar sig mot dig och du inte har något ryggstöd kommer du att känna att din mage tränas. Pilla på henne så att hon njuter medan du får din magträning! Byt efter en stund.
Svårighetsgrad:
Ganska enkel och ganska trevlig!

4. Oralsexplankan
Beskrivning:
Ställ dig i plankan, det vill säga i en rak vågrät linje där du sätter ner tårna i golvet/sängen och stödjer dig på armbågarna. Svanka inte och skjut inte upp ryggen. Rakt ska det va! Här finns ganska mycket utrymme för improvisation. Halv 69:a fungerar exempelvis. (Hel 69:a kan också fungera efter lite träning.)
Svårighetsgrad:
Svårigheten är beroende på hur länge man orkar stå. Öka tiden successivt.

Så var dagens lektion över! Kanske på återseende!


* Alla övningar genomförs på egen risk! Vi avsäger oss allt ansvar i det fall att olyckor inträffar!

Kommentarer
Postat av: Petra

Nu vet jag vad jag ska göra i helgen, tack ;)

Postat av: Killen

Haha... fy fan .. jag vill oxå vara flata =P

2008-02-08 @ 16:42:35
Postat av: Cheap Jordans

thank you for posting . please do more good article.i like it so much .I will always follow it.

2010-12-29 @ 08:15:46
URL: http://www.nike2us.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback