Hur sexigt är snor, egentligen?

Jag håller på att genomgå tidernas längsta förkylning tror jag. Den varierar i kraft och uthållighet, men vill inte riktigt gå över helt. Sen börjar den om igen. Jag börjar bli ganska less på att det känns som att hjärtat ska slå bakut så fort man går i en liten trappa eller när man måste springa till bussen. Men det jag är mest less på är att snorets konsistens aldrig förmår sig hålla sig på en lagom nivå. Antingen rinner det eller så är man så täppt så att alla N låter som D och alla M låter som B. I jobbet hamnar jag ofta i situationer där jag måste presentera mig och det kräver numera lite finess eftersom mitt namn annars blir helt förvridet. Snor gör inte mitt namn vackrare direkt.

Ett annat stort problem är att sexigheten och snoret inte alltid kommer överens så bra. Blandningen av stön och snörvel tar liksom ut varandra och det blir varken eller. Det är en fin balansgång mellan att hålla sexigheten levande samtidigt som man koncentrerar sig på att snoret inte ska rinna ut på kudden, eller för all del på någon annan. Det brukar gå så där. Nu har jag ändå så pass mycket självdistans att jag inte riktigt bryr mig om hur sexig jag är jämt och ständigt, men det är ändå irriterande.

Sen har vi ju problemet med mina svimningar. (Ja, jag ska ringa läkaren igen...) Efter att nästan ha lyckats svimma när jag och flickvännen lekte sängkammarlekar har jag börjat inse att det här är inte så bra. Flickvännen gjorde däremot slag i saken och köpte Dextro. Det är mitt nya viagra. Nu går det bra att pippa igen. Utan att svimma. En tablett ordinerad innan varje pipp och pippandet flyter på utan diverse störande händelser i form av däckade deltagare. Eftersom antalet tabletter inte får överstiga en viss siffra så finns det alltså en osynlig gräns för hur många pipp man kan ägna sig åt per dag. Annars finns säkert risk för laxerande effekt. Och vem vill pippa då, ändå.

Ja, det här lyckades ju bli ett blogginlägg om min egen osexighet för tillfället. Inte så väldigt upplyftande för egot. Jag återkommer som aningen mer positiv när jag är friskare.

På lördag är det kräftskiva!!.  

Kommentarer
Postat av: fantastiska A

Hello darling! Vad ska du dricka på lördag? Ska du dricka på lördag? Jag drar en stund på stan imorgon med T och hennes kille och sen kan jag ju komma hem till dig. Eller så ska vi alla ändå mötas upp på kvällen... jaja vad tycker du?

2007-09-06 @ 19:14:37
Postat av: AndersP

jag vet hur man gör för att få bort den där förkylningen till 100%. Det vet inte du. nananana!

2007-09-08 @ 16:11:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback