Fredagsflaterier

Har haft en hiskelig vecka av projektjobb så helgen kom som en räddande ängel sänd från ovan. Fredagen spenderades på gayklubb med Bruden M, Fantastiska A och bästa killpolaren. Förövrigt skulle turturduvorna Rina och Steza följa med, men de försvann upp i sin lägenhet för att inte synas igen förän dagen efter när det vankades glass på nya caféet i stan. Efter grillförfesten gick de alltså och lade sig. That's so very farmor and farfar-style of you.

På gayklubben var det först ganska lite folk. Ett par, tre transor gick runt och sippade på sina drinkar och en bög som var lika bred som lång satt i soffan och spanade. Några flator, alla iklädda rutiga skjortor, dansade loss på golvet. Efter ett tag, som alltid, så var stället fullt med folk. Runt si så där halv två vaknar gaylivet här i Norrland med andra ord. Killpolaren, som är hetero, spanade in diverse brudar som han hoppades bara var lite bi. Vet inte om han hade några stora framgångar.

Fantastiska A hade för kvällen och för stämningens skull klätt sig i flatmundering bestående av baggy brallor och gympadojjor. Fett med nice, tyckte hon och shakade dansmuskler hon annars aldrig kunnat röra i sina tighta jeans och klackar. Hon hade väntat sig en hel drös med tindrande flatögon på sig, men jag tror att nagellacket och alla glittriga smycken avslöjade att detta inte var hennes äkta identitet. Men vad vet man. Jag har förövrigt själv nagellack och smycken idag och jag är ju inte så väldigt hetero av mig. 

Men uppraggad blev hon allt − men av snubbar. Dålig målgruppsanalys, skyllde vi på. Men som hon sa så var det lika bra. Hon vill inte vara en fitt-teaser. Eller inte så mycket i alla fall. Men som hon sa så måste man ju veta om man skulle kunna få nåt. Ego-boost är alltid bra. Hon har ju förövrigt pojkvän sen sju år tillbaka, så något annat än att se men inte röra var det inte tal om.

Inga skandaler inträffade denna gaykväll. Det kändes nästan lite konstigt. Knappt några intriger alls. Det kan ha berott på att det inte vimlade av ex som strulade med andra ex utan att det faktiskt var mycket folk som jag inte sett förut. Kul var det i alla fall.

Kommentarer
Postat av: fantastiska A

Ja förutom den skumma snubben som va nära att smälla till bruden M...
de va sååå skönt att få skaka röv...

2007-05-27 @ 13:18:02
Postat av: Lintin

Åh vad gött det låter. Ibland är det skönt att vara utan skandaler. Jag fick inatt ett otrohetserkännande och en outning av oplanerad graviditet viskad i örat runt tre-fyra-tiden. Dock ej av samma person.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback