Tjejsex i bokform

Eventuellt får jag svar på föregående blogginlägg i den här nya boken som kommer ut nån gång nu i juni. Det blir rolig sommarlektyr. En faktabok i tjejsex. Ja, bra initiavit måste jag säga. Men samtidigt känns det lite löjligt att vi tjejer ska behöva en handbok för att veta hur vi bäst ska mysa mellan lakanen. Men det kanske är sant som författarna menar, att många tjejer känner sig osäkra eftersom de "inte känner sina egna kroppar." Då blir det kanske automatisk att en osäker brud plus en till osäker brud blir en osäker kombination. Men om man bara har sex med brudar, varför skulle det då leda till att det är svårare att lära känna sin egen kropp? Varför är det alltid vi tjejer som ska vara osäkrare än grabbarna?

Att säga att det finns så väldigt många osäkra brudar där ute känns ju lite som att vi blir osäkra bara för att alla säger att vi ska vara det. Jag känner min kropp i alla fall. Utan och innan. Den lärde jag känna tidigt på egen hand, och jag har inte behövt hjälp av någon sexsjälvsäker grabb för att lära känna den, den biten tog jag tag i själv.

Men nu blev jag plötsligt osäker. Tänk om all den tjejsex jag har haft har varit fel? Jag har ju inte läst någon handbok i hur man gör? Jag har inte läst någon handbok i heterosex heller för den delen. Men den biten flöt också på hur bra som helst när det begav sig. Sex som sex resonerar jag. Jag ser inte så väldigt stora skillnader.

Förhoppningsvis fungerar boken mer som en inspirationskälla. Inspiration kan man aldrig få för mycket av. Tyvärr vet jag också av erfarenhet att tjejer kan fungera lite på det här sättet. De är lite osäkra och lite rädda för att testa grejer. Om ingen tar tag i dom så tar de inte tag i sig själva heller. Men med fingerfärdighet kan man få den blygaste blomman att blomstra. Men många är helt tvärtom. Det finns en hel del sexsjälvsäkra brudar där ute.

Om jag skulle skriva en sexbok skulle den vara fylld av exempel istället. En erotikbok i flatform som inte skulle lämna en puppa torr. Jag tror jag ska börja fila på det projektet.

Kommentarer
Postat av: Linnah

Killarna har aldrig fått lära sig att de ska vara osäkra, alltså är det bara för dem att tuta och köra och se var det leder. Killar är dock ingalunda bättre i sängen bara för att de inte är osäkra, de vet bara inte om sina brister.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback