Om att vara spontansexig i långkalsonger

Vintern är en svår tid för spontansexighet.
I Norrland råder tumregeln lager-på-lager om man inte vill frysa muttan av sig. Däremot känns dock de sunkiga gamla blå långkalsongerna med hål i grenen inte lika tilldragande när man helt snabbt fått chansen att komma till. I stundens hetta kan det till och med hända att man glömmer bort att man bär lånkisar i stil med mormors gamla mamelucker. Man kanske har den där sexiga glimten i ögonen som förför och förleder henne ända in i sängkammaren. (I alla fall tycker man själv det.) Hon knäpper smidigt upp jeansknappen och drar hastigt av byxorna. (Så hastigt det nu kan gå innan långkalsongerna börjar  tjorva sig.) Och sen dyker de upp. Mormorsmameluckorna. Det där lilla sexiga man hade i blicken byts snabbt ut mot en blick som säger "Shit, hoppas hon inte ser dem!" Vilket dock vore ganska otroligt att hon skulle ha missat eftersom hennes huvud är i höjd med det nötta resårbandet som skär in nånstans under naveln. Det enda man kan göra är att snabbt krångla sig ur långkallingarna och hoppas att man har schysta trosor under istället. Sen kan man njuta av att muttan är varm och glad och inte kall och ensam som en tusenårig nedfrusen mammut-mutta.

Kommentarer
Postat av: Elenaria

Ack, jag skrattade hysteriskt åt det här inlägget. Sådan insikt, sådan insikt... med cericerosa långkallingar unisont utnämnda till RotK-köandets fulaste (må vara ett par år sedan, och jag har numera ett par nyare, svarta) kan jag inte annat än hålla med, nicka förnumstigt och säga att det är marginellt, men inte tillräckligt, mycket bättre, en liten smula längre söderut.
Det är svårt att vara sexig i förnuftiga täckbyxor, underställ och pjäxor. Än svårare att få det av sig keeping up the sexayness. Tack för uppmärksammandet av detta problem! :3

2007-01-31 @ 22:56:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback